Βέροια 03-12-2014
Ο απόγονος των δωρητών του Βλαχογιάννειου μουσείου κ. Λάκης Βλαχογιάννης επισκέφθηκε με επιφανείς φίλους του από την Θεσσαλονίκη το Βλαχογιάννειο μουσείο, προκειμένου αφ΄ ενός να ξεναγηθούν στο μουσείο, και αφ΄ετέρου ο κ.Βλαχογιάννης να συναντηθεί σε προσωπικό επίπεδο με τον υπεύθυνο του μουσείου και προσωπικό του φίλο, κ. Κανέλλο Ντόντο.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του μουσείου, και είχαν την “τύχη” λόγω της ανακαίνισης που γίνετε στα εκθέματα εντός του μουσείου, να είναι και οι πρώτοι οι οποίοι θα δουν τις νέες αλλαγές.
Η ξενάγηση διήρκεσε άνω των δύο ωρών, και οι εντυπώσεις κατά ομολογία των επισκεπτών ήταν άριστες, καθώς αυτές αποτυπώθηκαν και στο βιβλίο επισκεπτών. Η επίσκεψη έκλεισε με ανταλλαγή δώρων και την υπόσχεση των επισκεπτών να συνδράμουν στην διάδοση του μουσείου.
Στην παραπάνω αναμνηστική φωτογραφία διακρίνεται στο κέντρο ο κ. Λάκης Βλαχογιάννης γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης των GOODYS της Βέροιας, οι δε λοιποί επισκέπτες είναι ο κ. Λευτέρης Χατζόπουλος βιομήχανος της Θεσσαλονίκης, ο κ. Χριστόδουλος Οικονομίδης πρώην δήμαρχος δήμου Καλαμαριάς-Θεσσαλονίκης, ο κ. Χρήστος Παπαθανασίου καθώς και ο κ. Μάνθος Υφαντής γνωστοί και οι δύο οικονομολόγοι της πόλης της Θεσσαλονίκης.vlaxogiannis-vlaxogiannio